martinwouter.reismee.nl

Singapore

Vrienden, Vriendinnen, familie, kennissen, teamgenoten etc..

Gisteravond om 18.00uur aangekomen in Singapore. Het was een lange vlucht van 13uur waarbij een volle vlucht ervoor zorgde dat wij niet naast elkaar konden zitten. Echter konden we het nog wel voor elkaar krijgen om in dezelfde rij te zitten.

Een trap naar beneden het vliegtuig uit richting de bus die ons naar de goede hal bracht. Een door koude lucht gevulde ruimte richting onze backpacks. 3x door de security en 2x de bagage nagekeken. Travel active??? vroeg een chinese maneer. Wij volgde... De tropische 30graden in. continu regen. De seizoenen in Singapore zijn volgens onze chinese maneer als volgt..

Hot, Quite hot, Very hot, too hot.

Aangekomen bij het hotel waarbij wij als groep nog steeds aan het napraten waren over wat onze begeleider nou precies zei.. De volgende dag waren wij wat meer gewend aan zijn accent en was de communicatie ook gestegen naar een iets hoger gelegen niveau.

Inchecken, zwembroek pakken zwemmen douchen en naar het centrum. Hier eten en poolen met de vaste gasten van een of ander tentje.

De avond om 03.00 gaan slapen en de volgende ochtend om 10.00uur aan het ontbijt, vanaf 13.00 hadden wij een city tour waarbij wij de natuur en het bussinesscenter van singapore leerden kennen. Inmiddels is het hierwoensdagavond 18.05 en staan wij op het vliegveld van singapore te wachten op de volgende vlucht.

Singapore - Sydney 7uur reistijd. Groot vliegtuig iedereen eigen tvtje waarbij je kan uitkiezen welke filmof programma je wilt kijken, Daar dus nu van genieten.The simpsons, The titanic,Shawshank redemption en' how I met your mother' hebben we al gezien.

je hoort spoedig van ons en dan hopelijk met foto's

btw.. 54 mensen die ons andere bericht lezen en 2 reacties is iets te weinig!! hopelijk veel reacties op dit bericht,

Martin en wouter vanuit singapore Airport!

Charity

Ik wil foto's zien=D

Jas

Ik wil de puntentelling horen!

hilda

Hoi jongens,
Wat een goed begin zeg. Het klinkt allemaal erg leuk.
Hoop dat het zo door gaat. Ook wat betreft jullie verslag. Erg leuk om te lezen! Hele fijne tijd!
Dikke X Edwin, Hilda, Silvia, Frankie

jeroen

veel pelzien jongens! veel foto's maken en uploden op jullie site! ;)

Lotte

Hope you two did have a save flight!
Martin you got a message!

xoxo

Karin

zo jongens............de kop is er af !
leuk om jullie eerste belevenissen te lezen , we gaan jullie verdere avontuur zeker volgen via jullie weblog.
have a great time !!!!!!!

groeten van Karin ,Anton en Tim

Caroline travel made

Heej guys,

super leuke site en leuke verhalen. check mij site ook eens. ik houd jullie in de gaten,

liefs Caroline

Melanie

Ik hoop dat jullie daar een super tijd hebben!
Wel de verhalen bijhouden he;).
Ik ben benieuwd naar de verdere reisverhalen en foto's.
Jullie zullen nu wel al in Sydney zijn;) Hoop dat jullie een goeie vlucht hebben gehad.
Geniet!
xxx Mel

Caroline

He Wout, wat ben je toch een globetrotter. Ik hoop dat je de tijd van je leven hebt als is het dan niet bij ons op Kos :) Dat word dan Hamam zonder jou!!! Een dikke kus van mij en pas op, we willen je graag terug.