zoals eerder gezegd! Niets staat vast!!
Omdat bowen zo een saai boeren gehucht was hebben martin en ik besloten om verder te reizen en in Nederland weer vol aan het werk te gaan

Daarom vanochtend naar mission beach gereden waar wouter morgen vanaf 4300 meter uit een vliegtuigje gaat springen in de hoop dat de touwtjes hun werk doen. Een vrije val van van meer dan 60sec. Moet je toch een keer gedaan hebben he!!
Verder is hier in de buurt geen telefoonontvangst dus kan helaas niet gebeld worden of zelf even bellen.
( sorry trainer!! toch alle vertrouwen in jullie vandaag )
Verders vanwege onze wijziging in de planning zullen we dus heel australië eerder gedaan hebben dan gepland. Hierdoor zullen wij dus ook eerder naar huis komen zodat martin bij de 50ste verjaardag van papa kan zijn en wouter zijn voetbalteam de nacompetitie door kan slepen op naar de 3de klasse. ( 2/3de week februari)
Verders vandaag echt het regenwoud ingereden. Hobbelige wegen met overal waarschuwingsborden van overstekende struisvogels/kalkoenen/walibi's/kangaroes en koala's. Als je op het strand staat zie je aan de ene kant een hele mooie zee met hier en daar een eilandje. Draai je je om zie het tropisch regenwoud. overal bomen bergen bossen.
Hier een camping zoeken om te overnachten, komen we onze oude reisgenootjes weer tegen. claire en caroline. met hen zullen wij morgen na het skydiven ( als ik nog leef ) naar boven reizen. Geen idee hoe het heet maar de dames leken dat leuk. Wij volgen.
Een kort maar krachtig verhaaltje.
tot snel!!
Ik hoop dat jullie dan nog maar even goed gaan genieten de laatste paar maanden (klinkt bijna alsof het weinig is...:p) en dan in Nederland maar indd weer gaan bikkelen!
Ben benieuwd Wouter wat je er gaan vinden....wacht met smacht op de verhalen ;-)!
Hoi jongens!
Ik zou het zo leuk vinden om wat meer te zien/lezen over het dagelijks leven. bv Slaap je nu in een hostel of op een camping en hoe jullie het daar regelen met eten en wassen. Kan je niet een paar foto's plaatsen van hoe het er dan uitziet?
En.... hebben jullie nou eigenlijk al kangoeroes gezien of andere spannende diersoorten die wij hier niet tegenkomen zoals slangen en enorme spinnen?
Trouwens, hoe was je sprong?
groet van ons
We slapen gewoon in onze auto op verschillende campings! Laatste 3nachten gratis geslapen en vannacht moeten we 12,5dollar ( 9euro ) betalen. We zijn inmiddels helemaal in het noord-oosten in het regenwoud! Echt heel cool! Hier gaan we verschillende excursies doen en hopen dan ook inderdaad wat verschillende diersoorten te zien. Kangaroes hebben we zat gezien... ( plat op de weg waarbij er altijd wel een lichaamsdeel ontbrak.) Op alle campings hier zijn keukentjes die iedereen gewoon gratis kan gebruiken. dus.. boodschapjes doen en gaan koken..
Hier in het tropisch regenwoud is dus echt geen telefoonbereik! Alles dus vanaf nu met email.
Als we weer in de grote stad zijn zal ik wel een keer bellen..
De skydive!! Was echt zooo ontzettend vet.. Ik werd om 07.15 opgehaald bij mijn hotel en samen met nog 4anderen naar het vliegveld gebracht. De zenuwen vielen opzich nog wel mee. Daar instructies gekregen en het vliegtuig in. Achter mij zat de instructeur aan mij vastgebonden. We vlogen naar 4300meter en het rode lichtje ging aan ( bril opzetten en ervoor zorgen dat je klaar bent) Het gele lichtje ging aan ( deur open ) Zenuwen gierden door je lijf ( groene lichtje aan ) springen.. Een vrije val van 60sec en dan nog 5min lekker zweven!
nou ik ga nu eten!
xx
ps vergeet je geel wit niet
Heej lieverd(s) ;)
wat een super verhaal weer! alleen wel kut dat je geen bereik hebt!
ben echt super jaloers dat je al lekker hebt geskydived! lijkt mij ook zo super vet!
kan niet wachten je weer te zien!
(doe claire en caroline de groeten)
Kus
Haha mama is heel benieuwd hoe jullie daar wassen!
Je bent vergeten te zeggen dat er op elke camping een vrouw is die de was voor jullie doet;)
ooh :P
Nou bij deze
Op ongeveer elke camping heb je wasmachine staan.. dat kost dan 3 dollar om te wassen. Dan moet je in elk gleufje 3dollar stoppen en die 3 dollar tegelijk in de wasmachine drukken dan gaat de wasmachine aan. Maar als je 3 wattenstaafjes volgens een bepaald systeem in die gleufjes stopt dan kan je gratis wassen :P
ook erg handig! dus alle kleding wordt gratis gewassen!
heey :D
Martin wij zeiden het he je blijft geen jaar haha:D
supper dat je terug komt eerder maar hoop dat je nog wel een leuke tijd tegemoet gaat daar!!
Skydive das echt gaaf !
Nou veel plezier nog en ik bel je snel mart!
Dikke kus Iris
Wat krijgen we nauw!!!! Versnelt Australië door rossen om op tijd bij de verjaardag van papa Edwin te zijn of om bij de nacompetitie voetbal van betekenis te kunnen zijn om het bierelftal te redden!!! Stelletje watjes, gewoon rustig de tijd nemen en genieten van al dat moois wat op je pad komt. Bowen kan dan wel saai zijn maar je denk toch niet dat Heemstede werelds is. En van werken is nog nooit iemand dood gegaan. Dus hierna gewoon weer een week werken, desnoods terug naar Bowen. Claire en Caroline, dat is een prettige bijkomstigheid, ze zijn dan wel geen Skoda rijders maar jullie volgen ze wel. Prachtig man dat skydiven, wel op tijd je landingsgestel uit en pas op je knietjes.
Maak er iets moois van, Leo.
Ik sluit me volledig bij de vorige spreker (schrijver) aan!
Nu je daar bent gewoon verder rondkijken. You haven't seen anything yet!!
Hey mart en wouter,
Jammer dat het werk zo tegenvalt, ga idd gewoon lekker genieten de laatste maanden, werken kan je je hele leven nog.
Ik heb je kamer btw weer opgeruimt mart, alles staat weer netjes op zn plek;)
Leuk dat je er bent op papa's verjaardag:D:D
Wouter, supervet dat je hebt geskydived (heb je er ook foto's van gemaakt?)!!, als ik erbij was dan had ik zeker meegesprongen!:D:D
Hoop snel weer wat van jullie te horen!
Xje uit Heemstede