martinwouter.reismee.nl

Martin --> New Zeeland / wouter --> Nederland

Beste vrienden/familie/kennise/vage vrienden of wat dan ook,

Donderdag is dan echt de dag dat Wouter en Martin gaan splitsen. Donderdag vliegen ze namelijk allebei een andere richting uit. Wouter vliegt naar Nederland. Voor hem is Melbourne dus zijn laastse bestemming in Australie. Voor Martin is het avontuur nog niet afgelopen. Donderdag zal ik richting christchurch vlieg in New zeeland. Deze reis heb ik gezelschap vanClair en Carolien ( zei zaten ook in onze groepsreis naar Australie)Vandaag heb ik met hun de kiwi bus besteld, waarmee we het hele zuidereiland vanNewZeeland gaanondekken. Een van onze activeiten zal zijn, Heiken op een gletser. Ik ben benieuwd!!!!Ik ga voor 18 dagen naarNewZeeland.

Iedereen bedankt voor alle reactie's van elke keer!!!! Leuk dat iedereen ons volgt!!!

De groeten vanuit een nog steedsregenachtig Melbourne

Martin en Wouter

tante Jose en oom Benno

Hoi Martin, veel plezier in Nieuw Zeeland. Je houdt ons toch wel op de hoogte van al je avonturen.....

Jas

Gasten!

Goed verhaal, lekker kort. Wouter, geloof dat we elkaar dit weekend dan weer zien ;).. En Martin, sowieso dat jij je blogs nog bijhoudt hé?

P.s. reminder, boksend op de foto met een kangoeroe = 30 punten

Edwin en Hilda

Jammer van het weer. We wensen jullie een hele goede reis! Groetjes uit Heemstede.